Nettbutikk

tirsdag 11. desember 2012

SNART JUUUUUL ! :)

 
 
IKKE LENGE IGJEN, NÅ...  !!!  
 
I dag koser vi oss i butikken, spiller koselig julemusikk og føler litt på julestemningen!
-Og så må vi jo ta noen bilder, da, og vise frem litt av det flotte vi har! Det kan jo hende at du ikke er ferdig med julegavene - eller bare trenger noe fint til julefeiringen? Vi har jo vist dere en del kjoler - og det finner dere i blogginnlegg lenger ned om dere vil se - så i dag blir det "litt av hvert" :)
 
- Følg med, følg med, her kommer ukas tips! :)
 
 
 
 
 
 
Johoooo! Her er Silje i full vigør, tydelig kjempefornøyd med den nye "julebuksen" sin! Fiiin og julerød! Kombinert med en enkel strikkegenser og et stilig skjerf er hun dresset til både jobb og fritid! :)
 
 
 
 
 
 
Sånn, ja - et ordentlig, oppstilt bilde her!!!
Vi tenkte for øvrig at vi ville gå ut i "winterwonderland" og ta bildene, men det ble veeeeeeldig kaldt, så det ble med tanken! :)
 
 
 
 
 
 
 
Buksen bak - flott i modellen! Og en bukse som VISER i mengden! Herlig! :)
 
 
 
 
 
 
Her et nærbilde av den deilige strikkegenseren fra Samsøe og Samsøe - vi har dem i flere farger, og i disse holder du garantert varmen!
 
Det flotte skjerfet har vi ett igjen i denne fargen, veldig tøft, og kvikker opp en enkel genser!
 
 
 
 
 
 
 
Lekkert tilbehør har vi i mange varianter, her vist et nydelig armbånd fra Syster P. Dette er kjempepopulært, og finnes i både gull - og sølvfarget, og med orange (som her), sort eller brun bunn i skinn. Veldig flott å kombinere, også!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Her har vi kledd opp "Esther- Marie" i et antrekk som gjør henne helt klar for en juleavslutning eller en tur på byen! Men skinnbukse med DE tøffe detaljene, nydelig topp i 100% silke og råkul skinnmjakke - alt fra Gestuz - så ER hun bare klar! Legg også merke til den stilige clutchen fra MOO! Denne hadde vi i flere farger, men nå har vi KUN denne ene igjen, i vakker burgunder farge :)
 
 
 
 
 
 
 
Tøff glidelåsdetalj nederst på skinnbuksen. (Det hvite er altså beskyttelse over glidelåsen, ja...) De stilige støvlettene har vi også igjen i utvalgte størrelser - de kommer fra Samsøe og Samsøe :)
 
 
 
 
 
 
 
Her ser vi bare ryggen til Esther-Marie i det hun er på full fart ut!
 
 
 
 
 
 
Jakken er helt nydelig... :) Sammen med matchende veske og skinnbukse er det jo bare perfekt... :)
 
 
 
 
 
 
 
 
...Tilbake til Silje! Her er hun i en lekker silketopp fra Baum und Pferdgarten, SÅ lett og herlig på kroppen! Hun har en stilig jeans til i "snake"- mønster. Disse er godt med stretch i, så mange blir gledelig overrasket når de prøver denne... :)
 
 
 
 
 
 
 
Å, nå begynner Silje visst å ta litt av, igjen... Julegleden som tar fatt i henne?  :) Eller kanskje hun er så glad fordi hun har fått seg denne stilige clutchen fra MOO? Det forstår vi i alle tilfeller veldig godt...
 
 
 
 
 
 
 
Silje vil jo vise den skikkelig frem - SE hvor fiiin den er! Nydelig julegave til den som har det meste! :)
 
 
 
 
 
 
 
Stilig og alltid velkledd i sorte jeans og tøffe skoletter!
 
 
 
 
 
 
Utrolig flotte jeans, litt blank i stoffet, noe som gjør den flott både til fest og hverdags! Også disse er en god del stretch i, og det er jo ikke å forakte :)
 
 
 
 
 
 
 
Stilig dame!
 
 
 
 
 

 
 
YEEEY!!! SE hun ble flott med sort, stilig skinnjakke utenpå! En skinnjakke er nesten et "must" i enhver garderobe - kan ofte være redningen for et antrekk, det! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
Veldig klar for å gå, nå!
 
 
 
 
 
 
 
Klarer ikke å stå i ro i fem minutter, nei... :)
 
 
 
 
 
 
 
Fiiine jakken!
 
 
 
 
 
 
 
Stillig !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
...Må nesten ta med denne, også - en av Siljes favoritter! Herlig, lang cardigan i den nydelige fargen winetasting, sammen med en stilig, litt gjennomsiktig topp fra Gestuz og sorte jeans :)
 
 
 
 
 
 
 
Silje triiives i denne!!!
 
 
 
 
 
 
- Vi har veldig masse flott i strikk, så en skal slippe å fryse i vinter! Herlige farger og noe for enhver fasong!
 
Dette var det vi hadde på "tapetet" i dag - men det blir nok ikke lenge før vi "blogges" igjen!
 
Vi har fått noen spørsmål om vår giveaway, så vi kan jo nytte anledningen og gjenta det : Når vi har passert 1000 likere, deler vi ut de flotte gavene, men husk at dere må like OG DELE siden for å være med! Hjertelig velkommen til å være med å dele FB - siden for oss, det blir vi VELDIG glade for!
 
Om du vil besøke oss i nettbutikken vår, er adressen: www.3sostre.no
 
Da vil vi få ønske dere en RIKTIG god førjulsuke! Og husk at dere er SÅ velkommen til oss :)
 
God hilsen fra Sandra, Cathrine og Silje :)
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar