Nettbutikk

tirsdag 2. oktober 2012

...3 SØSTRE - BUTIKKÅPNING! :)))

3 SØSTRE - ÅPNINGSDAGEN 01.10.2012!


Spennende dag som vi har sett frem til lenge!
Vi måtte jo ha noe å by på i forbindelse med åpningen, så vi ryddet og pyntet i garasjen så godt det lot seg gjøre, så det ble plass til å sette seg ned og ta et kakestykke og en kaffe...Silje og Cathrine måtte sikre seg noen minner av resultatet, og da benyttet Sandra anledningen til å knipse et bilde av DEM :) Unnskyldningen hennes var at begge går i antrekk fra butikken, men de har kanskje rett i at det ville vært mest naturlig å ta bildet FORFRA... :)))
VÅR FØRSTE KUNDE 01.10.2012!
Vi var spent på hvem som ble vår første kunde, og her er svaret! Det var så koselig, som dere ser satt smilet løst på begge sider av disken - dette lovet bra for resten av dagen! :)))

Etterhvert kom det flere hyggelige kunder innom - selv om lokalet ikke er så stort, var det plass til forbausende mange likevel! Og når alle er så blide og hyggelige, er det jo ikke noe problem!
...Bare se her! Blir jo bare GLAD av å ha så blide og hyggelige kunder på besøk! :)  
...Så ble det roligere, og tid til en pust i bakken... Ser ut som om Silje titter ut av vinduet - ser etter om det kommer flere kunder, kanskje???
...Så fikk vi besøk av dette flotte trekløveret - veldig koselig både å vise frem butikken til de - og drikke kaffe og spise kaker med dem etterpå :)
...Senere ble det nemlig en stund til vi kunne gå fra, for da kom det små, herlige "kolonner" av biler inn mot butikken - et flott syn! :)))
To flotte damer som tok turen innom - veldig kjekt! Nydelig skjerf  fra Kristine Vikse bursdagsbarnet til venstre har på seg, forresten! 
BARE smilende mennesker hos oss - er det ikke herlig???...Flott dame i flott jakke! :)))Her ville Sandra ta et bilde av Silje og Kirsti som lo og koste seg, men hun klarte å knipse akkurat mellom "latterkulene", så det ser heller ut som om de er i tenkeboksen, begge to... :)))
(Men du gjorde et godt valg, Kirsti - SÅ flott du ble !)...MÅ bare få vise noen av de flotte blomstene vi fikk - SÅ snilt! Tusen takk!
Nydelig.... Så enkelt og delikat!

...Vakre Gerbera... Og merk teksten som står på fuglen: "Follow your dreams" Kan det sies bedre på en sådan dag? 
...Nyyydelig orkidè.... 

Tusen takk for alle vakre blomster, VELDIG snilt! 
....Plutselig var det blitt kveld, og vi var trette, men veldig glade og fornøyde! SÅ mange koselige mennesker som tok turen innom, veldig,veldig kjekt!

Vi synes at dagen var aldeles strålende, og vi håper at du hadde en fin stund hos oss!

Vår dårlige samvittighet er at når den første "puljen" med blide damer skulle gå, så GLEMTE vi å si at de måtte være med ned i garasjen og drikke kaffe og spist kaker! Uff, vi tenkte litt på dèt etterpå, altså... Beklager, vi skal lage kaffe til dere en annen gang, vi!!!

Til slutt vil vi bare si TUSEN takk igjen til alle som kom, og takk for alle gode tilbakemeldinger, blomster og fine ord - dere er så gode, at!

HJERTELIG VELKOMMEN TILBAKE!!!Ps. Vi fikk nettopp et spørsmål angående nettbutikken vår; Den er åpnet, og om du trykker på bildet av 3 SØSTRE helt oppe til høyre her på bloggen, kommer du rett inn i nettbutikken. (Det står 3 SØSTRE - NETTBUTIKK under bildet.) Velkommen til oss! :)))Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar