Nettbutikk

søndag 2. desember 2012

DAMENES DAG I GÅR !!! ;)




Damenes dag......  :)

Ja, i går hadde vi altså Damenes dag i butikken vår på Flatøy, VELDIG trivelig! Så mange koselige kunder som tok turen til oss, kjempekjekt! 






To snertne damer i samme snertne, herlige genser!
Smilene satt løst i går... :)






...Det var mange som gikk hjem med noe lurt i posene sine... :)






...Men før de gikk, tok de fleste seg tid til å sette seg ned og drikke gløgg eller kaffe, og slå av en koselig prat, VELDIG kjekt! :)







...Masse fint fant veien ned i posene i går... Tror det var mange fornøyde kunder - og fornøyde søstre - dette var veldig kjekt!
Vi ønsker alle våre kunder hjertelig velkommen tilbake til oss!

Siden det er adventstid og "penkjoletid", så tenkte vi at vi ville gi dere et godt tilbud på denne nydelige silkekjolen fra Kristine Vikse! Den er fantastisk lett og god på kroppen, og vi har den i en nydelig, DYP BLÅ farge, i sort farge og i en vakker, lys brunbeige farge.
Du kan se andre bilder av kjolene på nettbutikken vår: www.3sostre.no.

Disse kjolene får du nå 30 % på ut tirsdag - både i nettbutikken og i butikken vår på Flatøy, så trenger du en julekjole, så har du sjansen nå! 





Nyyyydelig på! Og veldig lett og god på kroppen :)
Denne modellen har vi også i sort - lekker den også! 




Lekker knappestolpe på ryggen- en enkel, men fiffig detalj!






 Her er den i blått og med lange ermer - men farven lyver, da den er DYP blå i virkeligheten :) Også denne har søte blomsterknapper på ryggen, se gjerne i nettbutikken for bedre bilde.


Med så koselig og god respons på våre "tilstelninger" frister det til gjentagelse - vi har nå noen planer og idèer for tiden fremover, så følg med, følg med! 

Og igjen minner vi om vår like/ delekonkurranse : Når vi har nådd 1000 likere, trekker vi tre flotte gaver blant dere som har DELT og LIKT siden vår, så bli med, bli med! (Dette kan du lese mer om i vårt giveaway - blogginnlegg)

Da gjenstår der bare å ønske dere alle en riktig GOD uke, og husk å NYTE adventstiden litt, den går så fort! Carpe Diem!

God hilsen fra Sandra, Cathrine og Silje :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar