Nettbutikk

søndag 16. desember 2012

3. SØDAG I ADVENT...




3. søndag i advent.....

Vi tenner det 3. lyset, og lar juleroen senke seg... 

Eller? Er vi ferdige med alt...? Har vi kjøpt alle julegaver? Har vi besøkt alle vi skulle? Har vi fått i hus det meste av julematen? Julaften nærmer seg med raske skritt, og heldigvis så kommer den uansett, så det er baaare å roe HELT ned :)

Nyt den siste uken før jul, og tenk heller på alt du faktisk HAR gjort - sikkert ikke lite, bare dèt!

...Og skulle du mangle en gave til din datter, din søster, mor, mormor, oldemor eller andre, ja, så er vi her! Rett her borte på Flatøy! Og er du usikker på hva de ønsker seg, så kan det kanskje være greit med et gavekort? Vi har dèt også, vi!

Denne uken har vi vanlig åpningstid, så det er bare å stikke innom, så skal vi hjelpe deg!








...Sandra er så kry over den nye julestjernen - er den ikke flott, eller? Den har dratt helt fra Monterosso i italia for å lyse opp i den koselige butikken vår... :)






Her er Sandra i en av vinterens store slagere - en herlig ullgenser fra Baum und Pferdgarten- SÅ herlig på! Silje har forresten vært KJEMPEFLINK og oppdatert nettbutikken vår i helgen - og jammen har hun lagt ut mange godbiter på salg også - bare se! www.3sostre.no









Her er Sandra i en av sine favoritter - samme som genseren over - bare i jakke- utgave, fra Baum und Pferdgarten. SÅ anvendelig, og SÅ fin! Ja takk, begge deler... 

Vi MÅ forresten få lov å fortelle om hvor fornøyde vi ble da det kom en jente på 13 år på besøk til oss i butikken - sammen med mormoren sin! Og gjett hva - de ble begge oppdresset fra topp til tå i klær fra butikken vår - og begge ble like flotte! Så ung eller gammel - du er like velkommen!








...En annen av Sandra`s favoritter er denne strikkegenseren i høstens "it- farge", winetasting - Sandra hadde aldri hatt noe i denne fargen før, men den seilte raskt opp som en favoritt! Her også med en av de herlige, tidløse veskene fra MOO :)

Det er fremdeles MYE flott i butikken vår, og vi hjelper deg gjerne med å finne julegaver til dine kjære! Nyt denne siste uken frem mot jul, og ikke la julestresset ta overhånd... :)

Har du ennå ikke fått med deg vår like- og delekonkurranse på Facebook, så kan vi gjerne minne om den igjen. Om du liker og DELER siden vår med andre, er du med i konkurransen om flotte gaver! Og husk; Vi blir VELDIG glade om du deler, vi håper jo å nå så mange som mulig, så på forhånd TUSEN TAKK til deg! :)

Da ønsker vi alle en riktig FLOTT uke, og hjertelig velkommen til oss i nettbutikken www.3sostre.no - eller i butikken vår på Flatøy! (Her er det merket fra undergangen på Flatøy og frem til butikken)

Klem fra 3 SØSTRE :)





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar