Nettbutikk

søndag 30. september 2012

...DAGEN FØR DAGEN- sommerfugler i magen...


Vel, vel... Så er det altså DAGEN før DAGEN...  :)))
Og vi gleder oss! Og er ganske spente....
Det skal jo alltid være noen skjær i sjøen, selv om vi synes det har gått forbausende bra med forberedelsene!
MEN; I går var siste frist for å få tilbudsvarene vi tenkte å ha på åpningsdagen, i hus. Men kom de? Nei...
Leverandøren var ganske så avslappet, og sa at da ble det jo gode tilbud en ANNEN dag, vi synes ikke helt det ble samme "susen" over DET, da... Men samtidig er det nå engang slik at ting en ikke KAN gjøre noe med, de må en vel bare akseptere - selv om vi lurte på om vi skulle stresse oss opp litt... :)
Så vi valgte å IKKE la oss stresse, og tenker at da blir det i allefall noen godbiter senere i uken, vi håper de er rett rundt hjørnet!
...I går spurte vi et par av dem som har forhåndsbestilt varer, om de hadde lyst å hente klærne sine? På den måten fikk vi øve oss litt på kassa- apparat og minibankterminal før åpningsdagen, tenkte vi... Og DET var jo en smart tanke... Da den første kunden skulle betale, måtte Silje "ringe etter hjelp". Heldigvis hadde vi en reddende engel på lur, om han synes det var så moro å bli oppringt på "privaten" vites ikke, men TUSEN takk til deg, Svenn :)))
...Her ligger det noen navn allerede... De som handler hos 3 SØSTRE, enten i butikken eller nettbutikken i løpet av den første uken, er med i trekningen om en flott overraskelse...
...Og i går fikk VI oss en hyggelig overraskelse! Vår kjære kusine dro til syden i går, men på veien tok hun seg jammen tid til å komme opp for å ønske oss riktig lykke til. Og med seg hadde hun denne skjønne sammenplantningen. SÅ koselig!
Tusen takk, May Eva! :)))

Til slutt MÅ vi jo vise et "sneisent" antrekk, og vi synes dette fortjener å være med! En enkel, stilig skjorte, tøffe jeans med "snaketrykk", toppet av en fantastisk, rå skinnjakke! Da er en kledd for det meste!


Om du vil ta turen til oss i morgen, er du HJERTELIG velkommen!  Både butikken på Flatøy og nettbutikken åpner klokken 10.00 om alt går som det skal, og det håper vi inderlig at det gjør!
(Og om ikke, håper vi dere har tålmodighet med oss, vi skal gjøre så godt vi bare kan!!!)

HJERTELIG VELKOMMEN SKAL DERE VÆRE!!!

Klem fra Sandra, Cathrine og Silje :)))


(Adressen til butikken vår på Flatøy er Hjelten 14.
Nettbutikken vår finner du om du søker på 3 SØSTRE -klær og sånn nettbutikk)

2 kommentarer:

  1. Hvor lenge er dere åpne da...? Lykke til i morgen!

    SvarSlett
  2. Tusen takk for lykkeønskninger! Beklager at du ikke har fått svar før, det gikk så fort for seg her før åpningen i dag! Åpningstidene finner du der det står OM på Facebooksiden vår :) Men kan ta det her også: Mandager har vi stengt, tirsdag til fredag er det åpent 10.00-14.00 og 15.30 til 19.00, lørdag fra 11.00. til 15.00. Hjertelig velkommen, og ha en flott uke! :)))

    SvarSlett