Nettbutikk

tirsdag 29. januar 2013

TAMMTAMMTATAAAAAAMMM... And the winner is...




...AND THE WINNER IS.....

Ja, så passerte vi altså 1000 likere - hurra for dere som er så flinke til å bidra med å dele siden vår! Det kan lønne seg....  :)

Vi har i dag trukket ut tre vinnere i vår giveaway som hver får seg en flott overraskelse fra oss!

Finner du navnet ditt her? 

Den første vinneren får en flott Vintage Wallet fra MOO i fargen Nut - kjempefiiin!
Vinneren er.....





...Den andre vinneren får dette nydelige armbåndet fra Syster P - Croco Bracelet :) ...Og det ble:




Den tredje og siste vinneren i denne omgang får det vakre hjertesmykket fra Syster P - med rom inni for et bilde eller hva en måtte ønske. SÅ vakkert på! ...Og vi gratulerer til.....



Gratulerer så masse til alle vinnerne! Til dere som ikke ha anledning til å hente gaven i butikken; Send oss noen ord, så skal vi få sendt det i posten til deg! Hjertelig takk til alle som var med!

-Og til dere som ikke vant, fortvil ikke: Vi har allerede lagt noen "lure planer" om vår neste giveaway! Så følg med, følg med :)

Vi må jo også minne om at blant de første 100 kundene våre i butikken på Flatøy OG i nettbutikken vil vi trekke ut ÈN heldig vinner  blant dere. Du som blir trukket ut, får velge deg akkurat det klesplagget, den lommeboken, smykket eller de skoene du vil ha! Så kanskje det blir DU som kan velge deg en ny bukse, skinnjakke eller noe annet spennende hos 3 SØSTRE i nærmeste fremtid!

Da vil vi få ønske dere alle en strålende fin uke videre, og husk at vi har fremdeles mange godbiter igjen på salget!

Vi er i butikken på Flatøy onsdag 15.30-19, torsdag og fredag 10-14 og 15.30 til 19, og lørdag 11-15. Og nettbutikken vår, www.3sostre.no kan du besøke NÅR SOM HELST! :)

Om du ikke vet det, har vi også ordningen "Hent i butikk". Om du finner noe du liker, kan du handle det du vil i butikken,  trykke på "hent i butikk"(da betaler en ikke noe i forsendelse) betale - og hente varene når det måtte passe. Veldig greit om en finner noe en liker veldig godt, men ikke har anledning til å dra til butikken på Flatøy sånn umiddelbart...  :)

Det var alt vi hadde på hjertet i dag - snakkes plutselig! 

Klem fra oss 3 SØSTRENE :)








mandag 28. januar 2013

...FORELSKELSER FRA MOO... :)



FORELSKELSER FRA MOO.....  :)

Vi MÅ bare ha et lite "bilderas" fra herlighetene som er kommet til butikken vår... Nydelige vesker og lommebok i herlig skinnkvalitet - og disse veskene blir bare flottere og flottere jo mer en bruker dem!


Vi har ikke fått dem inn i nettbutikken ennå, men om du lurer på noe eller om du ønsker å sikre deg en sånn sjønnas, så er det bare å sende oss en melding på mail eller Facebook, så skal vi ordne dèt :)
(Ellers kommer de også i nettbutikken i morgen)

Og du? Vi har passert 1000 likere! Yeeeeah! Så det betyr trekning på vår giveaway i morgen - og vi gleder oss!!!

Tusen takk til dere alle som liker og deler siden vår, vi er veldig glade for dèt!

-Og selvfølgelig setter vi VELDIG stor pris på om dere fortsetter å dele siden vår! :)

Da ønsker vi dere fininger alle en innholdsrik, flott uke - vi tar kontakt med de heldige vinnerne i morgen!

God hilsen fra Sandra, Cathrine og Silje :)






























torsdag 24. januar 2013

...FIIIIINE TING! Se og nyt!

 
 
 
...LYST OG LETT - LITT VÅR, RETT OG SLETT!
 
Her er et lite knippe av det herlige som Kristine Vikse kommer med i sin nyeste kolleksjon som heter "GOODIEBAG".
 
En herlig kolleksjon med nydelige sukkertøyfarger - vi lar bildene tale for seg selv... Du finner hvert plagg igjen i nettbutikken www.3sostre.no
 
 
 
 








 
 
SÅ masse flott - og enda har vi ikke fått alt fra henne enda, vi gleder oss til resten!
 
 
 
 
...Også fra MOO har vi fått utrolig masse fint nå til våren - og det fine med MOO - veskene er at de blir jo bare flottere og flottere med tiden!
 
Om du skal unne deg en av disse søtnosene, er det kanskje verdt å nytte anledningen NÅ? Vi har nemlig 20% på vinterens varer - og selv om det er litt utplukket, er det absolutt noen herligheter igjen, bare se her! :
 
 
 
















 


torsdag 17. januar 2013

...TIL HOVEDSTADEN... Og vi trenger DIN hjelp! :)

 
 
 
Mandag den 4. februar drar vi til Oslo igjen - som tiden går! Da er det tid for å handle inn høstens herlige moter - kjempespennende å være med på, og vi GLEDER oss!
 
 
 
 
 
Tilbakeblikk... Vi MÅTTE opp til slottet, for Cathrine hadde ikke vært der siden hun var liiiten, og da bare gråt hun - fordi hun ikke fikk komme inn på slottet og spise is med Martha Louise.....
 
 
 
 
Kristine Vikse kommer med en helt nydelig kolleksjon nå, og vi tror nok at høstens ikke blir noe dårligere...Blir spennende å se!  Gledes!
 
 
 
 
 
Og så gleder vi oss VELDIG til å møte igjen Synnøve hos MOO... Og noen av oss er VELDIG klar for en veske med skikkelig "knæsj" farge nå til våren! Skikkelig humørspredere, disse MOO - veskene!
 
 

 
Er vi hos MOO, så klarer vi jo ikke å holde fingrene unna ... Måtte jo bare prøve!
 
 


Vi gleder oss også veldig til å treffe igjen Anita, et annet hyggelig bekjentskap! :)
Ja, det blir så koselig å møte alle dere andre også, vi ser virkelig frem til denne turen! Det er jo et privilegium å få lov til å være med på :)
MEN; Det vi skulle spørre dere blogglesere om: Vi lurer på om det er noe dere synes vi mangler ?
Rett og slett om det er noe vi ikke har, men som dere kunne tenke dere at vi tok inn? Om dere synes utvalget er bra nok, blir vi jo kjempeglade for dèt, men vi tar GJERNE i mot tips - det er jo dere som er kundene våre og kan si noe om hva dere ønsker!

Vi blir veldig glade om dere legger igjen en kommentar her eller på Facebook - og vi lover at vi skal ta hensyn til ønskene deres så langt det er mulig! :)

 Vi er blitt bedt om å gjenta adressen til nettbutikken vår, og det gjør vi så gjerne:


 
 
Da ønsker vi dere alle en fortsatt strålende uke, så venter vi spent på kommentarer fra dere om dere har noe på hjertet.
 
God hilsen fra Sandra, Cathrine og Silje :)
 

mandag 14. januar 2013

HVA HAR VI FUNNET PÅ, NÅ...? :)





I dag har vi lyst å fortelle litt om oss selv - blant annet! Som de fleste vet, er vi tre søstre som har butikken "3 SØSTRE - klær og sånn".
-Og vi koooser oss med den!

Som vi har skrevet før, arbeider vi alle i helsesektoren - og trives også veldig godt med dèt!

Siden vi alle er "gift og stelt", har mann og barn, så blir det av og til hektiske dager for oss, men med et godt samhold oss imellom, snille menn og gode sjefer, så går det så fint!

Vi prøver å ha litt kontinuitet med møter når det gjelder butikken vår - det er viktig både for å holde oss ajour med hvordan det går, hvem som skal gjøre hva, og ikke minst; Hvem som skal stå i butikken og svare på henvendelser fra alle dere gode kunder! 

Vi må jo bare si at den mottagelsen vi har fått fra dere, den har vært helt suveren! Så mange positive kommentarer og gode tilbakemeldinger varmer hjertene våre, det er i allefall sikkert!

Men: Tilbake til det siste møtet vi hadde...
Vi har jo lovet en fiiin giveaway når vi passerer 1000 likere, og vi er allerede rundet ca. 950, så her nærmer det seg, folkens! Tuuusen takk, alle dere som liker og deler! Det betyr så utrolig mye for oss, for hver av dere som deler blir vi KJEMPEGLADE, bare sånn at dere vet det! :)

Vi skriver ned navn og legger i en bolle, for her skal ALLE som liker og deler være med! (Litt av en jobb forresten, hehe...) Så riktig lykke til, alle som er med, det blir spennende, dette!






MEN; Vi tenkte å gjøre litt ekstra stas på dere... 
Så i dag, 14.01. vil vi starte på en ekstra påskjønnelse for alle dere som er så flinke å handle hos oss! Og det gjelder selvfølgelig BÅDE dem som handler i butikken vår på Flatøy OG dem som handler i nettbutikken vår, www.3sostre.no   :)





...Ser dere denne? Her skal vi samle navnene til alle dem som handler hos oss i nærmeste fremtid, og blant de 100 første som handler hos oss i butikk/nettbutikk, trekker vi ut ÈN vinner. Du kan få velge akkurat det klesplagget, de skoene eller det smykket du vil! Så da kan du velge fritt om du kanskje vil ha deg et skjerf, en skinnjakke, en genser... Valget er ditt! 

Vi må få presisere at de som har handlet i nettbutikken i dag, 14. 01, selvfølgelig er med i trekningen... :)

Her kommer et lite utvalg av det du kan velge mellom....





Støvletter fra Samsøe og Samsøe...





Nydelig armbånd fra Syster P....





SÅ stilig bukse fra Samsøe og Samsøe...






RÅ skinnjakke fra Gestuz... (Se gjerne flere bilder av den på www.3sostre.no) Veldig kjekt å se den forfra, men klarte jo ikke å finne et godt bilde sånn  i farten...   :)




Så flotte Bikerjeans i skinn fra Gestuz - de er bare så utrolig flotte på! ;)






....Eller hva med et herlig skjerf fra Syster P? Vi har dem i mange fargevarianter!






...Ringene og smykkene fra Syster P er også helt utrolig vakre... Bare se! :)






...Det nydelige smykket "Hamsa", her i gullfarge...(Vi har det også i sølv...)




...Eller kanskje en herlig T- skjorte fra Baum und Pferdgarten faller i smak...?




...Denne nydelige blusen fra Baum und Pferdgarten er nylig kommet i butikken vår - her vist på vår snille, gode forhandler Anita :) (Og MERK! Den superstilige buksen hun har på seg, kommer også snart! GLEEEDE!)






...Eller kansje du vil vente og se hva den snille postmannen kommer med til oss i ukene fremover?

-Uansett; Valget er DITT! Som sagt; Av de første 100 som handler hos oss er det ÈN som får velge seg et klesplagg eller et par sko - eller gjerne et smykke - DU bestemmer! Du får det du ønsker deg! Og husk; Dette gjelder BÅDE i butikken vår på Flatøy og i nettbutikken vår, www.3sostre.no

DET var det vi hadde på hjertet for i dag, da vil vi bare ønske dere en fortsatt herlig uke, alle gode dere!

God klem fra oss 3 SØSTRE; Sandra, Cathrine og Silje :)