Nettbutikk

torsdag 17. januar 2013

...TIL HOVEDSTADEN... Og vi trenger DIN hjelp! :)

 
 
 
Mandag den 4. februar drar vi til Oslo igjen - som tiden går! Da er det tid for å handle inn høstens herlige moter - kjempespennende å være med på, og vi GLEDER oss!
 
 
 
 
 
Tilbakeblikk... Vi MÅTTE opp til slottet, for Cathrine hadde ikke vært der siden hun var liiiten, og da bare gråt hun - fordi hun ikke fikk komme inn på slottet og spise is med Martha Louise.....
 
 
 
 
Kristine Vikse kommer med en helt nydelig kolleksjon nå, og vi tror nok at høstens ikke blir noe dårligere...Blir spennende å se!  Gledes!
 
 
 
 
 
Og så gleder vi oss VELDIG til å møte igjen Synnøve hos MOO... Og noen av oss er VELDIG klar for en veske med skikkelig "knæsj" farge nå til våren! Skikkelig humørspredere, disse MOO - veskene!
 
 

 
Er vi hos MOO, så klarer vi jo ikke å holde fingrene unna ... Måtte jo bare prøve!
 
 


Vi gleder oss også veldig til å treffe igjen Anita, et annet hyggelig bekjentskap! :)
Ja, det blir så koselig å møte alle dere andre også, vi ser virkelig frem til denne turen! Det er jo et privilegium å få lov til å være med på :)
MEN; Det vi skulle spørre dere blogglesere om: Vi lurer på om det er noe dere synes vi mangler ?
Rett og slett om det er noe vi ikke har, men som dere kunne tenke dere at vi tok inn? Om dere synes utvalget er bra nok, blir vi jo kjempeglade for dèt, men vi tar GJERNE i mot tips - det er jo dere som er kundene våre og kan si noe om hva dere ønsker!

Vi blir veldig glade om dere legger igjen en kommentar her eller på Facebook - og vi lover at vi skal ta hensyn til ønskene deres så langt det er mulig! :)

 Vi er blitt bedt om å gjenta adressen til nettbutikken vår, og det gjør vi så gjerne:


 
 
Da ønsker vi dere alle en fortsatt strålende uke, så venter vi spent på kommentarer fra dere om dere har noe på hjertet.
 
God hilsen fra Sandra, Cathrine og Silje :)
 

2 kommentarer:

  1. ...og vi er mange som gleder oss til å treffe dere igjen også! Snakk om å få gledespredere på besøk :-))
    klem fra Synnøve

    SvarSlett
  2. Tuuusen takk for gode ord, snille du! Det blir veldig koselig å se deg igjen, Synnøve! Godklem til deg! :)

    SvarSlett