Nettbutikk

tirsdag 29. januar 2013

TAMMTAMMTATAAAAAAMMM... And the winner is...




...AND THE WINNER IS.....

Ja, så passerte vi altså 1000 likere - hurra for dere som er så flinke til å bidra med å dele siden vår! Det kan lønne seg....  :)

Vi har i dag trukket ut tre vinnere i vår giveaway som hver får seg en flott overraskelse fra oss!

Finner du navnet ditt her? 

Den første vinneren får en flott Vintage Wallet fra MOO i fargen Nut - kjempefiiin!
Vinneren er.....





...Den andre vinneren får dette nydelige armbåndet fra Syster P - Croco Bracelet :) ...Og det ble:




Den tredje og siste vinneren i denne omgang får det vakre hjertesmykket fra Syster P - med rom inni for et bilde eller hva en måtte ønske. SÅ vakkert på! ...Og vi gratulerer til.....



Gratulerer så masse til alle vinnerne! Til dere som ikke ha anledning til å hente gaven i butikken; Send oss noen ord, så skal vi få sendt det i posten til deg! Hjertelig takk til alle som var med!

-Og til dere som ikke vant, fortvil ikke: Vi har allerede lagt noen "lure planer" om vår neste giveaway! Så følg med, følg med :)

Vi må jo også minne om at blant de første 100 kundene våre i butikken på Flatøy OG i nettbutikken vil vi trekke ut ÈN heldig vinner  blant dere. Du som blir trukket ut, får velge deg akkurat det klesplagget, den lommeboken, smykket eller de skoene du vil ha! Så kanskje det blir DU som kan velge deg en ny bukse, skinnjakke eller noe annet spennende hos 3 SØSTRE i nærmeste fremtid!

Da vil vi få ønske dere alle en strålende fin uke videre, og husk at vi har fremdeles mange godbiter igjen på salget!

Vi er i butikken på Flatøy onsdag 15.30-19, torsdag og fredag 10-14 og 15.30 til 19, og lørdag 11-15. Og nettbutikken vår, www.3sostre.no kan du besøke NÅR SOM HELST! :)

Om du ikke vet det, har vi også ordningen "Hent i butikk". Om du finner noe du liker, kan du handle det du vil i butikken,  trykke på "hent i butikk"(da betaler en ikke noe i forsendelse) betale - og hente varene når det måtte passe. Veldig greit om en finner noe en liker veldig godt, men ikke har anledning til å dra til butikken på Flatøy sånn umiddelbart...  :)

Det var alt vi hadde på hjertet i dag - snakkes plutselig! 

Klem fra oss 3 SØSTRENE :)








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar