Nettbutikk

mandag 25. mars 2013

PÅSKESALG PÅ NETT/OPPSUMMERING AV DEN STORE SALGSDAGEN!



PÅSKESALG/OPPSUMMERING AV "DEN STORE SALGSDAGEN"!

Ja, så var det torsdag 21.Mars, og det var tid for SALG hos 3 SØSTRE på Flatøy! Alltid like spennende om vi har alt på plass, om vi har husket alt, og ikke minst om vi får mye besøk! Her er en liten "billedkavalkade" fra dagen! :)


SÅNN så det ut når vi begynte...Oppe i butikken var det IKKE plass til å holde salg, så vi dekket veggene i første etasje med "nervøs fløyel", og danderte så best vi kunne! Og vi ble aldeles fornøyde, vi! Nyyydelig vær fikk vi også, litt kaldt, men det tok alle med et stort smil! :)


Bordene måtte på plass....



Stativ monteres... Et lite teppe på gulvet...



 Klærne måtte på hengerne...



Og noe på bordene... Det gikk fort og fint, vi koste oss masse underveis, alltid like trivelig, dette!-Og jammen ble vi ferdige til klokken ble 10.00!



Veldig koselig å se når bilene begynte å komme "til gårds"... 



SÅ mange hyggelige kunder kom på besøk, noen "kjente og kjære", andre som aldri hadde vært hos oss før, men som gjerne ville komme tilbake - og DÈT er jo et flott kompliment! :)



Veldig koselig å få besøk av gamle kjente :)


...Og også veldig koselig med nye kunder, og fremtidige kunder! Denne blide jenta var en STOR solstråle, og er hjertelig velkommen på besøk tilbake til oss! :)



...Bare blide folk hele dagen, er det rart at vi koooste oss?  <3




Tittei! Måtte bare knipse her :) På en slik dag skulle vi så gjerne hatt flere prøverom, men alle var tålmodige, så det gikk så fint, så... :)




...Masse flotte klær som blir med hjem i dag! :)




Cathrine "i aksjon" bak disken sammen med èn av mange hyggelige kunder!



...Mange kunder gav uttrykk for at de var VELDIG fornøyd med sine kjøp, og det gjør oss veldig glade! I og med at det var ganske så mye å gjøre i forbindelse med salget (siden vi alle 3 er i jobb ved siden av), så klarte vi ikke å finne tid til å legge alt som er på salg ut i nettbutikken. 
MEN; Siden det er så mange "godbiter" igjen, har vi brukt litt av helgen til å prise ned MASSE varer i nettbutikken til VELDIG GODE priser- opp til 70 %!

Her kan du gjøre et påskekupp!

Du er hjertelig velkommen i nettbutikken vår:
www.3sostre.no




Her viser Silje frem èn av de herlige ytterjakkene fra Samsøe & Samsøe - de har en førpris på 1999,- nå får du den til 590! Dèt er kupp, det! :)



Her er en annen modell fra Samsøe & Samsøe - i sort og nydelig winetasting-farge. Førpris 1899, nå kr. 590 :) Utvalgte størrelser.

Da vil vi få TAKKE alle vår gode kunder for koselige besøk - tusen takk for at DU kom!

Og så minner vi igjen om at om du liker OG deler innleggene på FB- siden vår, så er du med i vår flotte giveaway - og ja; Gave nummer 2 blir avslørt denne uken, i neste blogginnlegg :)

Vi må også minne dere på at alle dere som handler  hos oss frem til 31.03, er med i trekningen om et gavekort hos oss på kr. 1000,- 

Velkommen til et hyggelig PÅSKESALG i nettbutikken vår - og for deg som ønsker å ta turen innom oss på Flatøy: Vi holder åpent førstkommende onsdag fra 15.30. til 19.00, og lørdag (påskeaften) fra 11.00 - 15.00.

Lurer du på noe, så spør oss gjerne, enten på mail;
sacasisan@hotmail.com

ELLER på mobil; 954 59 902.

RIKTIG GOD PÅSKE!

God klem fra Sandra, Cathrine og Silje :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar