Nettbutikk

søndag 17. mars 2013...NÅ BRAKER DET LØS!!!!!

Torsdag 21.03. åpner vi dørene for STORSALG hos 3 SØSTRE! Da blir det virkelig DAMENES DAG, og vi holder åpent for deg fra klokken 10.00 til klokken 21.00! Dette er dagen da du kan gjøre store kupp på flotte merkevarer! Vi har brukt helgen til å prise varer ned, ned, ned! 

Herlige klær og tilbehør fra Baum und Pferdgarten, Kristine Vikse, Syster P, Samsøe & Samsøe, Gestuz og Storm & Marie.

Vi kommer til å ordne til supersalg i første etasje, som du ser bilde av her! :) Du kan finne godbiter -alt fra topper til kr. 50,- og STORE avslag på en mengde flotte klær ! 

Og du? Kaffi, te og noe å bite i skal du få!


I butikken vår i 2. etasje har vi et strålende utvalg av herlige vårnyheter - butikken BUGNER av flotte klær! Og siden vi nå har SUPERSALG, så gir vi deg også 10% på alle ordinære varer som ikke allerede er på salg! En flott mulighet om det er noe du har på ønskelisten din!
Som dere ser, er Silje klar til å ta i mot kundene, vi gleder oss, alle tre!


Her ser du et lite utvalg av salgsvarene - det er alt fra herlige lammeullsgensere, lekre silkekjoler, ullkjoler, skjerf, topper, ytterjakker osv-osv.
Det blir for mye å ta bilde av, men det er absolutt verdt å ta turen!


Denne gangen blir SUPERSALGET kun i butikken vår på Flatøy - det blir for omfattende å legge alt ut i nettbutikken for oss. MEN; Om det er noe spesielt du er på utkikk etter som ikke bor i nærheten, så spør oss gjerne. Vi skal prøve å være behjelpelig så langt det lar seg gjøre, så bare ta kontakt! Har vi det du ønsker i din størrelse, så får du det selvfølgelig til salgspris :)

- Og dere som handler i nettbutikken på Torsdag, får selvfølgelig også 10 % på det dere handler :)

Siden det ennå er noen som er usikker på hvor de skal kjøre for å komme til butikken vår på Flatøy, gjentar vi "billedveivisningen" :)
Når du er kommet til Flatøy, kjører du ned dit bussene stopper. Så kjører du gjennom denne undergangen HER :)

Sving til VENSTRE når du kommer gjennom undergangen, og kjør opp bakken til du kommer til denne broen, som du skal over :)

Når du er kommet over broen, tar du til HØYRE :)


Kjør så noe meter til du kommer til dette krysset, da skal du til VENSTRE :)Kjør så ned en slakk bakke, og ta første vei til VENSTRE, veien du ser her :)


...Og da ser du den flotte garasjen vi holder til i! Merk at vi har satt opp skilter med 3 SØSTRE siden disse bildene ble tatt, så det skal gå greit å 
finne frem :)


Husk at alle som handler i butikken vår på Flatøy OG i nettbutikken vår ut Mars måned, er med i trekningen om et gavekort på kr. 1000,- :)
Lurer du på noe, så ta kontakt med oss på mail: sacasisan@hotmail.com, 
eller på telefon 954 59 902

Da vil vi til slutt ønske alle en HERLIG uke, og husk at du er HJERTELIG velkommen til en god handel hos oss på Torsdag!

God hilsen fra oss 3 SØSTRE <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar