Nettbutikk

søndag 11. november 2012

NÅ nærmer det seg!!!! :)...Så er vi nesten i midten av November - det nærmer seg jul!...
Vi tenkte vi måtte "ta litt ansvar" og vise dere noen eksempler på hva du kan finne hos oss, så værsågod - her er en liten smakebit!


Så; et lite bilderas med eksempler på hva du kan finne i vår butikk...
Her finner du noe for enhver smak!
Silje godt kamuflert bak en tøff MOO - lommebok :) Her har hun på seg et deilig, mykt skinnskjørt sammen med en enkel, hvit bluse - alltid en innertier :) Stilig dressjakke til gjør antrekket perfekt !


...Johooo... Silje er klar til fest!...Hun har også på seg et nydelig hjertesmykke fra Syster P :)Fotografen er så ivrig at Silje ikke får knappet igjen jakken før det knipses! Jakken hun har på seg, er helt utrolig - den er varm og vindtett, samtidig som den er utrolig stilig på! Den er laget i italiensk ull, og har en nett, figurvennlig fasong. 


Jakken er fòret med silke, som Silje viser her. Hun har også en lekker clutch fra MOO i hånden, og en kjole som helt klart egner seg for ethvert julebord! :)


...Her ser du kjolen bedre - lekker! 


...Mens Silje leter etter en veske, knipses det i vei! Her har hun på seg en nydelig silkekjole fra Kristine Vikse, så lett og god på kroppen! Legg merke til de lekre knappene i ryggen - en fiffig detalj...

...Kjolen sett forfra... SÅ vakker :) I hånden holder hun nok en delikat clutch fra MOO :)


...Her er kjolen med lange ermer - fargen blir litt variabel etter hvor bildet blir tatt, men den er dyp blå på farge, og kommer i en herlig silkekvalitet :) Igjen de flotte knappedetaljene.


Silje i den samme kjolen sett forfra, clutch fra MOO :)


Nydelig kjole til julebordet! Den er enkel, men har noen lekre detaljer på skuldrene som gjør den litt "utifra". Fast og god i kvaliteten, og er et godt eksempel på "den lille sorte" som er grei å ha i skapet! :) Vesken er en herlig "hippieveske" fra MOO.Se så fiiin!!!! Klar til å gå på hvilken fest det skal være!

....Dette var et lite utvalg av hva vi har å by på av kjoler og tilbehør. Vi kom oss ikke gjennom ALT av kjoler, så om du vil se mere, må du gjerne komme innom oss i butikken vår på Flatøy, eller titte i vår nettbutikk www.3sostre.no.

Så vil vi igjen minne om at om du liker og deler siden vår på Facebook, er du med i vår giveaway ved passerte 1000 likere :)
Da skriver du bare "liker og delt" på FB-siden vår når det er gjort, så er du med i trekningen om fiiiine gaver fra oss :)

Om det er noe du lurer på, er det bare å komme med spørsmål, så skal vi svare dere så godt vi kan!
Og du må gjerne legge igjen en tilbakemelding, det setter vi stor pris på, alltid koselig med respons fra dere! :)

Da vil vi ønske dere en fortsatt fin dag, og en FLOTT, kommende uke! Tusen takk for at så mange liker og deler for oss, og tusen takk for så mange gode ord vi har fått fra dere - dere er så gode, at!

Klem fra oss 3 SØSTRE :)
1 kommentar: