Nettbutikk

onsdag 7. november 2012

"MOODS of Norway- kveld" !!!




Seminar med MOODS of Norway
06.11.2012


  


Ja, så var dagen her; Vi skulle på seminar med to av gutta i MOODS OF NORWAY på Grand`s selskapslokaler... Spennende!!






Spretten, glad og artig gjeng, dette her!!!!!





Simen var en veldig engasjerende herremann! Sammen med Peder var de et fantastisk flott flott team - en time gikk som en røyk!





...Stilig vaffeljern, eller! Traktorvafler smaker best!!!!!





...Litt fakta om Moods of Norway som startet sitt eventyr i lille Stryn - og utviklet seg til å bli veldig, veldig store!!!!
 - De er til og med satt opp som eget fag på Harvard - ikke verst!




...Den stilige traktoren de kjører rundt i i USA - de sjonglerer mellom den - og limousinen du ser i bakgrunnen - kontraster!






....Det er vel bare Moods og Norway - gutta som henger opp slike skilt i USA??? Like etter at de hengte det opp, kom Paris Hilton og parkerte nettopp her. De kommenterte det til henne - at det var bare for nordmenn, hvor hun kjapt repliserte: Det går helt fint - jeg er halvt nordmann! :))) Så hun fikk jo stå der, da.... 





Båten til Moodsgutta - stilig, eller HVA????  Enn så lenge.... 






Uff da, slik endte det med DÈN... Trøsten er at to dager etterpå hadde de kjøpt seg ny båt, som de selvsagt også malte rosa :)





...I forbindelse med en butikkåpning i USA leide de inn disse "hollywoodsauene", og spaserte rundt i gatene... Og ja, de fikk godt med oppmerksomhet!






Begge to samlet på ett brett - fantastisk flinke foredragsholdere, kunne hørt på de i timevis!!! VELDIG engasjerende, ja.... :)






...Etterpå var det herlig fingermat og "mingling", veldig kjekt! Virkelig en flott kveld med mange flotte innspill.





....Og så måtte vi jo ha en liten "fotosession"... Først med Simen...






...Og så med Peder... Silje klarte å blunke akkurat på rett tidspunkt!





...Etter en begivenhetsrik kveld var det ut i Bergens mulm og mørke for å ta fatt på hjemveien. Med mange fine minner og mange gode idèer å ta med seg på veien videre...


Håper dere likte vårt lille "bilderas" fra gårdsdagen-det var noen flotte representanter fra moteverdenen vi var så heldige å få treffe!
Jordnære, koselige og morsomme - dette gjør vi gjerne igjen :)


Til slutt vil vi minne om at alle som deler og liker siden vår på Facebook er med i trekningen om flotte gaver - og i helgen vil vi endelig begynne å vise dere HVA det er dere kan vinne :)

Så igjen ; Vi blir kjempeglad om dere liker og deler siden vår - vi ønsker jo å nå ut til maaaange, vet dere :)
(Og gavene blir trukket når vi når 1000 likere)

Vi ønsker dere en fortsatt flott uke - og dere er alle hjertelig velkommen i butikken vår på Flatøy - eller i nettbutikken vår:
3sostre.no.

God hilsen fra oss 3 SØSTRE :)






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar