Nettbutikk

tirsdag 19. februar 2013

SE, SÅ MYE FIIINT ! :)





NÅ er det ikke lenge før våren er her! ...Og det er vi 3 SØSTRE VELDIG glade for! Hver dag blir lengre og lysere, det strømmer inn med vårvarer, vi pakker ut, priser og kjeder oss ikke et sekund - kan det bli bedre?

Vi har lyst til å vise dere et lite "bilderas" igjen - alle klær, vesker og smykker finner du i butikken på Flatøy og i nettbutikken vår, og er det noe du lurer på, så bare spør oss på sacasisan@hotmail.com eller ring oss på tlf. 954 59 902 :)

Siden Silje dro på hytten, fikk Cathrine det ærefulle oppdrag å vise frem litt av det vi har å by på; Se bare her! :
































Som dere ser, er det masse flott i butikken vår nå! Herlige vesker fra MOO, flotte smykker og skjerf fra Syster P, Nydelige klær fra Gestuz, Baum und Pferdgarten, Storm & Marie, Kristine Vikse og Samsøe & Samsøe.

Du er hjertelig velkommen til å besøke oss både i butikken vår på Flatøy og i nettbutikken vår, 3sostre,no. Husk muligheten du har til å gå inn i nettbutikken, legge det du vil i handlekurven, trykke på "hent i butikk", og betale når du kommer i butikken og har prøvd det du har lagt av. Enkelt og greit :)

Vi har åpent på Flatøy onsdag fra 15.30 til 19.00, torsdag og fredag 10.00 til 14.00 og 15.30 til 19.00, lørdag 11.00 til 15.00.

Da ønsker vi dere alle en fortsatt FLOTT uke!

Klem fra oss 3 SØSTRE :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar