Nettbutikk

søndag 13. januar 2013





...VI ØNSKER VÅREN HJERTELIG VELKOMMEN...

Litt tidlig? Kanskje, men det er så HERLIG å få litt nye farger og fasonger i butikken, blir jo like glad hver gang det kommer pakker på døren!





Her er Silje i den mye omtalte blusen fra Baum und Pferdgarten - den er bare vakker på! Utrolig stilig sammen med denne lyse buksen vi nettopp har fått inn fra Samsøe og Samsøe.



Nydelig plissering i front! Blusen finnes også i flere andre farger - grønt, marineblått og offwhite.


En artig detalj er knappestolpen i ryggen.


Blusen er så utrolig "luftig og lett på kroppen - og Silje falt pladask for denne herlige fargen som er så populær fremover, så denne er allerede på plass i skapet hennes :)

Buksen fra Samsøe og Samsøe. Nydelig snitt, og SÅ stilig på! Lyst og lekkert....




Her er samme blusen i marineblått - veldig flott til de hvite buksene, den også! 


Været var så nydelig i helgen at vi måtte bare ta litt bilder ute - men hjelpes, det var kaldere enn det så ut til! Det ble en kort fotoseanse... :)






Du kan se mer av blusene i nettbutikken vår, www.3sostre.no, den er oppdatert og der kan du finne det som nylig er kommet til oss. Vi har også mange godbiter på salg ennå, så her har du muligheten til å gjøre et kupp!

For ordens skyld: Vi holder åpent i butikken vår på Flatøy onsdag fra 15.30 til 19.00, torsdag og fredag fra 10-00 til 14.00 og 15.30 til 19.00. Lørdag har vi åpent fra klokken 11.00 til 15.00

Om du ikke har vært der før: Finner du undergangen på Flatøy og tar til venstre der, så er det merket med skilt og piler frem til butikken :)

Hjertelig velkommen til dere alle, og ha en strålende flott vinteruke!

God hilsen fra 3 SØSTRE-
Sandra, Cathrine og Silje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar