Nettbutikk

tirsdag 23. oktober 2012

...SNART JUL? Eller litt tidlig???



....Nå nærmer vi oss jammen slutten på oktober... Mange kunder snakker om at de skal på julebord allerede tidlig i november, kanskje LITT tidlig? Ikke rart om en er lei av pinnekjøtt når julaften kommer, da... :)))


Men; det som er veldig trivelig for oss i dèt henseende, er jo at det er mange koselige mennesker som trenger antrekk til disse anledningene! Noen går for "den lille sorte"- som jo alltid er en slager, mens andre igjen satser på søte, langermede silkekjoler...Atter andre går for skinnskjørt eller skinnbukser, gjerne med en søt bluse til. Det finnes heldigvis noe for enhver smak, så kjedelig om vi alle skulle vært like! :)

Vi må jo få lov å si at vi synes selv vi har et godt utvalg i kjoler, og mer kommer det stadig vekk frem mot jul... Vi har også tilbehør om du trenger det - smykker, skjerf og vesker for de fleste anledninger! Og dèt må sies: Det er så utrolig koselig når en får folk på besøk i butikken, og de går strålende fornøyd hjem igjen med sitt nyinnkjøp! DÈT er noe som gleder, det! :)







...Dette smykket heter HAMZA og er fra Syster P. Syster P er et svensk smykkemerke som henter inspirasjon fra sine reiser rundt om i verden. Kundene de vil nå ut til, er de som er opptatt av trend, og de som vil bruke smykker for å forsterke sin personlighet og stil... Hvert smykke blir bare laget i et fåtall eksemplar - noe som gjør både smykkene og de som bærer dem, unike...

Dette Hamzasmykket er en hånd som vil beskytte deg, og i tillegg ser flott ut! Prisen på dette er kr. 699, og det finnes også som armbånd til kr. 399,-  Så nydelig på... :)








Her ser vi en ring som også er fra Syster P. Materialene de bruker består av edelstener, søtvannsperler, sterling silver og belagte metaller. Det som gjør at Syster P skiller seg ut i mengden, er kjærligheten og arbeidet bak hvert eneste smykke som alle lages for hånd! Denne ringen har vi kun tatt inn i ETT eksemplar, og den er et syn på hånden! Pris på denne er kr. 995,-








Her ser vi en av høstens herlige favoritter! Det er en varm og deilig genser som kommer fra Samsøe og Samsøe - legg merke til de riflede ermene som er en flott detalj! Den koster kr. 899,- og kommer i den polulære fargen winetasting :) 

Skjerfet passer perfekt til genseren (Selv om det ser litt "skarpt" ut i fargen her på bildet) - det kommer fra Syster P, er i 100% ull og koster kr. 799,-







Denne deilige lammeullsjakken fra Baum und Pferdgarten må nesten få sin fortjente plass -  den er så herlig på! Og veldig fin med detaljene rundt lommen og i knappestolpen... Med denne holder du garantert varmen!
Herligheten koster kr.1599,- og vi har den også i beige farge.







...Og om du heller vil ha den som genser i steden for jakke, har vi også dèt, også her i begge farger til 1399,- Tøff med en sort skjorte under, og et stilig skjerf i halsen!

Skjerfet kommer fra Syster P, er i 100% ull og koster kr. 899,-

Vesken er fra MOO. Designeren bak MOO er norske Karianne Sæther, 37 år gammel. Hun arbeidet som grafisk designer i Dinamo, og fant aldri den perfekte vesken til lap topen sin, derfor bestemte hun å lage en selv. Og slik startet eventyret...

Veskene produseres i Argentina og Italia, men Karianne syr og designer veskene selv - og nå selger hun sine vesker i 80 butikker.

Denne vesken heter MOO Joplin cow, og koster kr. 3200,-










To andre herligheter fra MOO :)  Den største er den velkjente MOO Bowling Cow i fargen nut. Her får du plass til ALT du trenger, i tillegg til at den er så utrolig stilig!!!
Prisen på denne er 4500,-

Den sorte vesken fra MOO er utrolig flott til selskapsveske eller om du er av typen son ikke har "hele verden" med deg til hverdags! Den rommer mye for å være en clutchveske, og vi har den også i rødt. Prisen på denne er 1500,-








...En av våre nydelige kjoler som passer perfekt på denne tiden!
Den er så vakker på, lett figursydd - og en flott detalj er kontrastfargen på ermene! Denne gjør nok lykken på julebordet! Søtnosen koster kr. 2099,-


... Da vil vi bare til slutt minne om at vi blir kjempeglad om du liker og deler FB- siden vår,vi ønsker oss alltid nye likere, vet dere! :) Og husk at da er du også med i trekningen om to FLOTTE premier! På forhånd tusen takk for at dere hjelper oss å "spre det glade budskap", kjempesnilt ! :)

Og så MÅ vi jo også få takke for flott oppslutning og mange koselige besøk, dere er go`e!

Ha en fortsatt strålende dag, alle som èn!

God hilsen fra oss 3 SØSTRE :)


1 kommentar: