Nettbutikk

lørdag 6. oktober 2012

...OPPSUMMERING- 3 SØSTRE`s første uke :)


Ja, så er det jammen gått en uke siden vi åpnet.....
Og for en uke det har vært! Vi har hatt det VELDIG kjekt, og det håper vi dere kunder har hatt, også! Det bor i allefall veldig mange trivelige mennesker i Nordhordlandsregionen, og vi er så heldige at mange har tatt turen innom oss :)))Se denne herlige sammenplantningen... Denne fikk vi i gave i dag, så koselig, TUSEN TAKK fra oss tre søstrene! :)))
Vi måååå jo bare fortelle en litt søt hendelse...  :) Det kom en kjempekoselig, ung dame inn og spurte etter dette flotte armbåndet, "LEAF", fra Syster P. Og hun hadde en riktig så koselig grunn til å kjøpe det; Hun skulle bruke det når hun ammet! Altså at hun skiftet det fra håndledd til håndledd etter hvilken side hun ammet på, slik at hun alltid hadde kontroll på hvilken side hun gav den skjønne babyen sin melk fra sist...  MÅTTE bare dele den koselige historien, så smart, og FOR en god unnskyldning til å kjøpe seg et søtt armbånd!

Så, om noen er i tvil; Det er VI som fører ammearmbånd fra Syster P !!! (Og vi må jo også få tilføye at hun synes det var ENDA finere i virkeligheten...)


...Vi må også ha et lite "bilderas" fra den flotte MOO -serien vår! 

Vi har blant annet flere flotte lommebøker for enhver smak!
Med rom inni for mynter, veldig god plass til det meste! Den sorte i forgrunnen koster kr. 1000,- og den har vi bare èn igjen av. De to andre koster kr. 1150, og kan gjerne brukes som clutch på kvelden, da de er veldig rommelige... Èn igjen i disse to fargene :)

...Her ser vi bakerst to varianter av MOO`s pengepunger - søte og stilige! Prisen på disse er 550. Kortholderne i forgrunnen får du i tre farger, og de koster kr. 499,-
Stiiilige vesken! Den er bare helt suveren, og veldig spesiell! Den har plass til det meste, og du får matchende lommebok til!

Mange godbiter samlet på ett sted.... :)))


Dette er LUCY shopping fra MOO, helt nydelig, og her får du plass til ALT du måtte ønske! Herligheten koster kr. 3800,-


Denne er en superpopulær veske fra MOO - den herlige Bowling Cow i fargen nut. Kan det bli stiligere??? Finingen koster kr. 4500,-

Vi er så glad i merkene vi har fått lov å selge, og vi er SÅ fornøyde med de! Det kommer stadig mer varer i ukene fremover, og vi skal prøve så godt vi kan å oppdatere dere på facebook og blogg :) Gled dere, det kommer så mye fiiiint!!!

 
...Vi måtte bare ta med dette bildet av de vakre trærne som vokter over inngangsdøren til butikken vår! Høsten er flott!

 Da vil vi bare, sånn HELT til slutt, igjen takke for en fantastisk oppslutning om butikken vår, dere er gode! Og så ønsker vi alle "nye og gamle" kunder HJERTELIG velkommen til oss, vi gleder oss til å ta i mot dere! 

Fortsatt RIKTIG GOD HELG til dere alle!

God hilsen fra oss 3 SØSTRE :)))
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar