Nettbutikk

mandag 15. oktober 2012

...Herlige Baum und pferdgarten! Gled deg!





...I dag har vi vært på og plukket oss ut ENDA mer flott til neste års kolleksjon fra Baum und Pferdgarten! Og vi ble IKKE skuffet! Det kommer så mye lekkert, lyst og lett at det er bare å GLEDE seg! Det gjør vi!


Vi er så glade over de to flotte ukene vi har hatt i butikken, og over alle de koselige kundene vi har hatt på besøk i denne tiden både i nettbutikken og butikken vår på Flatøy!  Derfor kan du denne uken handle fraktfritt i vår nettbutikk som har noe for enhver smak! Da trykker du bare i feltet der det står "gratis frakt" :)))

Vi har også funnet frem en "godtepose" med noe hemmelig oppi, for vi planlegger en giveaway igjen, mer informasjon kommer i løpet av uken!

Men nå; Tilbake til hotell Norge i dag klokken 10.30:








Vi møtte koselige Anita på Hotell Norge i dag, og hadde en veldig flott stund der! Det er spennende å velge ut klær for neste  års kolleksjon, samtidig som det er veldig gøyt!

Her har Cathrine "gått løs" på klesstativet, det er så masse fiiiint! Vi vil gjerne ha ALT i vår garderobe....  








                         ...Og Anita noterer og noterer.... Dette blir BRA!
Vi gleder oss så utrolig til dette kommer i butikken! Men samtidig HAR vi jo allerede en flott kolleksjon fra Baum und Pferdgarten hos oss, og her skal dere få en liten smakebit.....










...Her ser dere Esther Marie, som denne damen er blitt døpt, i en herlig jakke fra Baum und Pferdgarten. Den er laget i 100% ull, og innerfòret er i 100 % viscose. Den er utrolig varm og god, og er litt figursydd. Veldig flatterende i fasongen!










Silje falt for denne, og hun er jo riktig så flott i den! Og så passer den til det aller meste! 








Denne herlige cardiganen fra Baum und Pferdgarten er en av høstens store slagere. Den er nydelig, og så utrolig varm og lun! Flotte kontrastfarger langs kneppestolpen og på lommene. Herligheten koster kr. 1599,-
Fåes kjøpt i fargene grå og latte.










Her er samme, deilige cardigan vist i lang modell, i fargen latte. Også her er det kontrastfarger rundtlommer og knappestolpe. Men denne på kan vi love at du ikke fryser! 
                         Den lange utgaven koster kr. 1699,-




Vel, det var det vi hadde fra dagens gjøremål, vi har hatt en fiiin dag, og det håper vi dere også har hatt! Vi vil ønske dere alle en fortsatt flott uke!!!

Hjertelig velkommen til vår nettbutikk - som altså er fraktfri denne uken, OG til vår butikk på Flatøy. Vi minner igjen om åpningstidene våre som er: Tirsdag til Fredag: 10.00-14.00 og 15.30 - 19.00, Lørdag 11.00-15.00, og Mandag holder vi stengt. 

Vårt telefonnummer er 9545 9902 - slå gjerne på tråden om det er noe du lurer på!  Vennlig hilsen 3 SØSTRE :)





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar