Nettbutikk

fredag 23. november 2012

KIKK PÅ STRIKK !!! :)




Brrrrr.... i dag er det vær for å vise frem litt av utvalget vi har i strikk! Ingenting er som en god, varm strikkegenser når det er som kaldest! Strikk er utrolig populært nå, og så mye flott det er!
Vil du "fiffe opp" litt, er det stilig med for eksempel et stort smykke eller et godt, varme skjerf i halsen - det skal ikke så mye til!

Her kommer et lite "bilderas" fra litt av det vi har i butikken - genserne kommer ikke HELT til sin rett når du bare ser de på en henger, men når "modellen" vår ikke er til stede - vel, da blir det nå slik! :)





Denne herlige genseren får en ikke helt riktig inntrykk av - den er duuuus grønn, og er i deilig angoraull - SÅ varm og god! Den kommer fra Storm og Marie, og er blitt veldig populær!







Denne strikkejakken fra Baum und Pferdgarten er i en deilig ullkvalitet, og har fiffige detaljer som kontrastfarger rundt lommer og knappestolpe. Den har vi i to farger, og den er bare GOD på! Vi har den også i lang modell om du foretrekker dèt!





Samme herlige jakke i beige farge :) Passer til det meste!









Her har vi også genserutgavene om du foretrekker dèt! Den samme, deilige ullkvaliteten, med denne på slipper du å fryse! Denne har vi igjen i utvalgte størrelser i beige og i grått :)






Denne "snasne" genseren kommer fra Samsøe og Samsøe - tofarget strikk som gjør seg veldig godt! Kjempeflott med f. eks. en enkel, svart topp under.






Denne flotte lammeullsgenseren fra Kristine Vikse kommer i en dus, dus rosaaktig farge. Den er bare SÅ feminin med sin lett figursydde form og trekvart ermer. Denne kan du bruke til både bukser og skjørt, og den er veldig lett å "dresse opp og ned".





...En av høstens store farger, winetasting som det så flott står! Den er i en deilig mohairblanding, og det er Samsøe og Samsøe som står bak denne godbiten :) Denne har vi også i lekker offwhite farge.





Her har vi en enkel, sort genser i ullblanding som kommer fra Samsøe og Samsøe. Lekker detalj er en ca. 15 cm. lang glidelås på ryggen.




Denne vakre genseren er et SYN på! Ikke så lett å få frem hvor fin den er ved hjelp av et kamera, denne må bare prøves på! Den har en veldig flatterende, litt innsvinget form og to gode lommer i front. Deilig ullblanding, varm og god på kroppen! Kommer fra Baum und Pferdgarten.






Enkel og fin genser i deilig ullblanding fra Samsøe og Samsøe. Denne har blitt en slager, og vi har den i flere farger - for enhver smak!






Samme genseren i marineblått - utrolig stilig med f. eks. det blå hjerteskjerfet i halsen og en dongeribukse!






...Og selvfølgelig har vi den i vinrødt...






Litt mer farge? Da er orange et hett tips! Her har vi en herlig, lang jakke i en fantastisk blanding av ull og angora - du slipper å fryse i denne! Kommer fra Samsøe og Samsøe.





Her er strikkejakken i lang utgave fra Baum und Pferdgarten - med de samme, flotte detaljene. Dette er en skikkelig KOSEJAKKE!






Kosejakken i beige farge :)





Strikkegenseren fra Samsøe og Samsøe som vi også viste i sort. Den kommer i en god ullblanding, og har denne glidelåsen i nakken som en liten, søt detalj :)






Den "berømte" hjertegenseren fra Kristine Vikse! Denne har vært, og er, utrolig populær, og det skjønner vi... Den er i 80% lammeull, så du holder varmen i denne! Lekker :)






Enkel strikkegenser fra Samsøe og Samsøe i en herlig, varm rødfarge! Også den er i en ullblanding, herrrlig på!






Denne nydelige, knall orange genseren er i en blanding av lammeull og angora - SÅ stilig! Fra Samsøe og Samsøe.






Tofarget, knallfin strikkegenser i 80% mohair fra Samsøe og Samsøe. Om du ser litt på TV, har du kanskje sett at dette er èn av favorittene til Silje Stang? Dog i fargekombinasjonen orange/beige, men fortvil ikke om det også er din favoritt - vi HAR jo den, også!






...Og HER er den! Så tynt og fint strikket, kjempeflott bare med en singlett under, eller en basic topp med lange ermer - like stilig uansett! Denne genseren er et blikkfang i all sin enkelhet!  :)



Denne strikkejakken MÅ jo bare få sin plass her! Kjempeflott jakke i 80% lammeull - kan brukes til både hverdag og fest, denne! Det er Kristine Vikse som har kreèrt denne skjønnheten, den er jo bare lekker... Flott også som en lett ytterjakke når vi går mot herlige, lysere tider igjen...





Denne jakken måtte vi ha med et bilde bakfra også - så flott med skinnlapper på albuene! Virkelig en nyyydelig jakke... :)






...En helt enkel, tynt strikket, sort genser fra Samsøe og Samsøe. Flott på, og kommer i en 80% mohair - kvalitet. Denne har vært veldig populær - genserverdenens "lille sorte"?




SÅ stilig jakke fra Storm og Marie! Ikke mange igjen av denne, den ble fort en "vinner" med sin stilige kjettingdetalj nedover hele ermene - veldig tøft! Den kommer i en ull/ bomullsblanding.



Den siste som skal få æren av å være med på vår lille billedkavalkade i dag, er denne oversize - jakken fra Samsøe og Samsøe. Herlig, vinrød farge, og den er i en deilig lammeull/angorakvalitet. Denne har vi faktisk bare ÈN igjen av, men vi synes den er så søøøøt at den fikk være med, likevel :)


THE END.



Vi håper du likte vår lille "strikk- presentasjon"? Det er årstiden for å kooose seg inne i en lun, varm strikkejakke eller -genser, så da er det jo greit å bli litt oppdatert! :)

Legg gjerne igjen tilbakemeldinger på bloggen vår om du vil, dèt setter vi stor pris på - og om du lurer på noe, er det BARE å spørre, vi skal svare så godt vi kan! :)

Vi MÅ jo nesten minne igjen om vår like og dele - konkurranse, ja... Det ENESTE du trenger å gjøre, er å like siden vår, og trykke på "dele", så er du altså med! Vi ser at det allerede er nesten 850 likere nå, så kanskje det ikke blir så lenge til vi må trekke igjen? Vi gleder oss, vi! :)

Da vil vi ønske dere alle en riktig GOD fredag videre, og en avslappende, god helg, så "bloggest vi nok på"!

GOD HILSEN TIL DEG FRA 3 SØSTRE :)




onsdag 21. november 2012

SKJERF! SKJERF! SKJERF!




"SKJERFKAVALKADE!"


I dag har vi rett og slett bare lyst å vise dere et utvalg av de flotte skjerfene vi har i butikken!

Skjerf er en HERLIG gave å få, og det som er så fint, er at det passer like godt om du er tenåring eller oldemor!

Så: Mangler du et julegavetips til tante, niese, bestemor, søster, mor eller kanskje din snille nabo, så følg med her! ;)

Våre skjerf er fra Syster P og Kristine Vikse, og du finner dem i mange ulike farger og mønster! De er enten i 100% ull, eller 50% ull og 50% silke så de varmer så godt uten å klø - deilige på!

Vel, følg med, følg med; nå begynner seansen!



























































...Vi er veldig fornøyd med utvalget, så det håååper vi dere også er! Et skjerf  "piffer opp" ethvert antrekk, og er ofte den berømte "prikken over i`en". Om du lurer på noe angående skjerfene, så er det BARE å spørre, så skal vi svare så godt vi kan!
Da ønsker vi dere alle en fortsatt flott kveld, og så minner vi om at om du liker og deler facebook- siden vår, så er du selvfølgelig med i trekningen om de fine gavene vi deler ut når vi har passert 1000 likere :) 
Klem sendes dere alle! :)
3 SØSTRE

tirsdag 20. november 2012

GIVEAWAY HOS 3 SØSTRE !

 
 
GIVEAWAY!
 
...Endelig kommer "avsløringen" om hva DU kan bli den heldige eier av i vår like- og dele - konkurranse!
 
Vi har jo et ønske om å nå ut til så maaaange som mulig, og samtidig er det koselig å kunne gi litt tilbake til dere! Vi er veldig glade for at vi allerede har passert 800 likere - utrolig flott!
 
Vi har valgt ut hver vår flotte gave til dere fra butikken vår, og vi håper dere synes de er like flotte som vi gjør!
 
Trekningen blir gjort så snart vi har passert 1000 likere, og reglene er enkle: Om du går inn på facebook-siden vår og trykker LIKER og så DELER siden vår, ja, så er du med! :) Skriv gjerne "likt og delt" på FB, slik at vi tydelig ser hvem som er med :)
 
Og HER er de flotte premiene:
 
 



 
Den første gaven vi trekker ut, er et nydelig croco bracelet fra Syster P - nydelig armbånd som blir et flott blikkfang på armen din. Det er også flott å kombinere det med et eller flere andre armbånd - det passer til det meste! Verdien på dette er 399,-






 
 
Den andre gaven vi ønsker å gi bort, er den flotte vintage wallet fra MOO - den har vært veldig populær nå i høst - og det skjønner vi godt! Praktisk - og ser samtidig flott ut! Verdien på denne er 550,-
 



 
 
Sist, men ikke minst, skal vi trekke ut en heldig, ny eier til dette vakre hjertesmykket fra Syster P. SÅ vakkert, og det pynter opp ethvert antrekk - perfekt både til julebordet eller bare for å "kvikke opp" f.eks. en strikkegenser som det er så populært med denne høsten! Som du ser på bildet under, kan det også åpnes, og har rom for et lite bilde eller annet :) Verdien på det flotte smykket er 695,-




  Lykke til med å like og dele på Facebook - siden vår, og ikke minst; Lykke til i vår giveaway!
 
Så må vi også igjen få takke for mange hyggelige kundebesøk i butikken vår på Flatøy og i nettbutikken - og tusen takk for mange "godord" med på veien til oss - dere er gode!
 
Til slutt kan vi også gjenta oss selv litt: Vi har åpent på Flatøy Tirsdag til Fredag 10-14 og 15.30 til 19, Lørdag 11-15. (Mandager holder vi stengt)
 
Adressen til nettbutikken 3 SØSTRE er:  www.3sostre.no
 
Da gjenstår det bare å ønske dere en HERLIG uke, nyt dagene !
(Og ikke STRESS med julegavehandlingen - de fleste gavene kan du jo finne hos OSS - genialt !?)  :)
 
God hilsen fra 3 SØSTRE :)
 

søndag 11. november 2012

NÅ nærmer det seg!!!! :)



...Så er vi nesten i midten av November - det nærmer seg jul!...
Vi tenkte vi måtte "ta litt ansvar" og vise dere noen eksempler på hva du kan finne hos oss, så værsågod - her er en liten smakebit!


Så; et lite bilderas med eksempler på hva du kan finne i vår butikk...
Her finner du noe for enhver smak!




Silje godt kamuflert bak en tøff MOO - lommebok :) Her har hun på seg et deilig, mykt skinnskjørt sammen med en enkel, hvit bluse - alltid en innertier :) Stilig dressjakke til gjør antrekket perfekt !






...Johooo... Silje er klar til fest!







...Hun har også på seg et nydelig hjertesmykke fra Syster P :)







Fotografen er så ivrig at Silje ikke får knappet igjen jakken før det knipses! Jakken hun har på seg, er helt utrolig - den er varm og vindtett, samtidig som den er utrolig stilig på! Den er laget i italiensk ull, og har en nett, figurvennlig fasong. 






Jakken er fòret med silke, som Silje viser her. Hun har også en lekker clutch fra MOO i hånden, og en kjole som helt klart egner seg for ethvert julebord! :)






...Her ser du kjolen bedre - lekker! 






...Mens Silje leter etter en veske, knipses det i vei! Her har hun på seg en nydelig silkekjole fra Kristine Vikse, så lett og god på kroppen! Legg merke til de lekre knappene i ryggen - en fiffig detalj...





...Kjolen sett forfra... SÅ vakker :) I hånden holder hun nok en delikat clutch fra MOO :)






...Her er kjolen med lange ermer - fargen blir litt variabel etter hvor bildet blir tatt, men den er dyp blå på farge, og kommer i en herlig silkekvalitet :) Igjen de flotte knappedetaljene.






Silje i den samme kjolen sett forfra, clutch fra MOO :)






Nydelig kjole til julebordet! Den er enkel, men har noen lekre detaljer på skuldrene som gjør den litt "utifra". Fast og god i kvaliteten, og er et godt eksempel på "den lille sorte" som er grei å ha i skapet! :) Vesken er en herlig "hippieveske" fra MOO.







Se så fiiin!!!! Klar til å gå på hvilken fest det skal være!

....Dette var et lite utvalg av hva vi har å by på av kjoler og tilbehør. Vi kom oss ikke gjennom ALT av kjoler, så om du vil se mere, må du gjerne komme innom oss i butikken vår på Flatøy, eller titte i vår nettbutikk www.3sostre.no.

Så vil vi igjen minne om at om du liker og deler siden vår på Facebook, er du med i vår giveaway ved passerte 1000 likere :)
Da skriver du bare "liker og delt" på FB-siden vår når det er gjort, så er du med i trekningen om fiiiine gaver fra oss :)

Om det er noe du lurer på, er det bare å komme med spørsmål, så skal vi svare dere så godt vi kan!
Og du må gjerne legge igjen en tilbakemelding, det setter vi stor pris på, alltid koselig med respons fra dere! :)

Da vil vi ønske dere en fortsatt fin dag, og en FLOTT, kommende uke! Tusen takk for at så mange liker og deler for oss, og tusen takk for så mange gode ord vi har fått fra dere - dere er så gode, at!

Klem fra oss 3 SØSTRE :)